Lilla Massageriet

BICOM Bioresonansterapi - DETOX

Vill du få en bättre hälsa och känna harmoni och balans i din kropp?

Vill du förbli frisk och stärka den självläkande kraften!

Bioresonansterapi är en energimedicinsk metod som handlar om kommunikation med kroppen genom elektromagnetiska signaler för att balansera och återställa kroppen till ett naturligt och friskt tillstånd.

Här jobbar vi med dom mest förekommande stressfaktorerna som tex. störningar från fysiska/psykiska ärr, exponering från strålning och belastning från mjölk, vete och candida. Det stödjer och stärker också reningsorganen (tex lever och njurar). Av erfarenhet ser man att ett sådant behandlingsprogram förbättrar individens allmänna tillstånd avsevärt, samt minskar även allergiska belastningar på kroppen.

Metoden är helt smärtfri. BICOM registrerar information från kroppen via ett salivprov och bearbetar den och skickar sedan tillbaka som frekvensinformation via en elektromagnetisk matta. Målet är att jämna ut obalanser, eliminera stress, lösa upp energetiska blockeringar och därmed förbättra energiflödet och cellkommunikationen. Man kan enkelt säga att man detoxar kroppen.

Under behandlingstillfället ligger du bekvämt på en brits med filt på och avkopplande musik i bakgrunden. Detta görs som ett paket om 5 behandlingar, varje besöke tar ca 45-60 min och då ingår behandling samt tips, råd och stöd.

Behandlingen är godkänd som friskvård enl. skatteverket.

Boka tid

Detaljer och kontakt

  • 073-280 11 38
  • lillamassageriet.se
  • pialia.ljusbarare@gmail.com

    Västra Skepparbacken 18, 722 11, Västerås